Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havsrede

Vita slamsor av vågkammar, förbinder
ristningen i tidvattenssanden
måsarna etsade i klipputsprången
lindar molnens gasväv över solens sår
det röda när hon faller

och sandrör rasslar i brutna knippen
som av händer, en svepning
ömt över vattnens yta

dräkternas otydbara teckningar
grått för dun, vitt för ålder, rött
i det tunna bandet mellan bröst och vinge
hackar försiktigt ut ett öga
bländare och rov




Fri vers av Grävling
Läst 158 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-01-30 15:34



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Det är en njutning att läsa dina texter !
2020-02-01

    Lena Staaf VIP
Havskänsla och våldsam överlevnad.
2020-01-30

  Ulf Carlsson VIP
Sparsmakat ordfotografi i nedtonad färgskala - svart, grått, vitt och några röda stänk.

2020-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling