Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har en dålig dag och behöver ha ut min negativa energi


negativ energi

så mycket energi som leker
genom varje nerv
fyller livet med värme.

Plötsligt känner nerverna
isen som strömmar
genom ben och märg.

Negativ energi som söker
liv och ger livet nya törn
men än finns det bot
än har den inte lyckats få rot.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-30 19:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan stark!
2020-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson