Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dålig dag


Ger inte upp

finner mitt mod
bygger energi
på vad som kommer
och hopp om att tiden vänder
oturen rätt.

Ger inte upp trots ekot
som bygger tomhet i min själ
och hjärtat med tvivel.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-30 19:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra där! kram
2020-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson