Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänta


Drar på..
livets resurser.

Sitter och river och darrar

Svaret finns,
dallrande

Den mjuka kudden
är inom räckhåll..

Som den underbara
lösningen

Valet
torde
vara
lätt




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-30 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP