Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

idag

 

torrt vin tröstar inte längre

din skugga avsöker minnena

låter mig bli mänskligare

kanske förlåten

om bara lite




Fri vers av cilax VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-31 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt