Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timglas

Sanden som allt har runnit ut i ska jag spara i ett timglas.

Låta tiden och sandkornen slipa ner alla vassa kanter,
allt som ännu gör för ont att ta i.

När tiden är inne ska jag krossa glaset
Sila sanden mellan fingrarna
Och se
Vad som blir kvar




Fri vers av Barkarve
Läst 260 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-31 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barkarve
Barkarve