Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten ögonblicksbild som utspelade sig för länge sen och betydde mycket, antagligen eftersom den involverade en person som betydde mycket vid den tidpunkten


Lycka?

Lätta snöflingor som föll på julsången du visslade när vi cyklade genom stan.

Det kan ha varit lycka.

Eller bara lyckliga omständigheter.




Fri vers (Fri form) av Barkarve
Läst 394 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-02-09 16:51



Bookmark and Share


  Hopplös själ
lycka-olycka
glad-ledsen
varm-kall

Livet innebär att man omfamnar dem alla.
Annars blir det rätt slätstruket.
2020-02-10

    ej medlem längre
Ibland blir man inte medveten om lyckan förrän den dragit bort ...
2020-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Barkarve
Barkarve