Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en liten inspiration till introspektion, kanske.


Vän av ordning

Vilken ordning är du vän av?




Fri vers av Barkarve
Läst 243 gånger
Publicerad 2020-02-16 17:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Definitivt inte den nya världsordningen.
2020-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Barkarve
Barkarve