Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läste gamla dagboksanteckningar och såg saker ur ett nytt perspektiv.


En tröstande tanke.

Efter uppbrott med påföljande sammanbrott.

Att ändå fortsätta leva, sida vid sida, inte i rum men i tid.
I ett större perspektiv är vi ändå så oroligt nära alla samtida, jämfört med de dåtida och framtida.

Dessutom tanken att alla tänkbara alternativa händelseutvecklingar pågår parallellt.
Universa infinita.

Det är inte sliding doors, mer som en evigt snurrande karuselldörr.




Fri vers av Barkarve
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-31 10:51



Bookmark and Share


  Vind
Delar dina funderingar om rum och tid.
2021-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Barkarve
Barkarve