Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon med dig

Dimblå svalka ligger lätt som tyll kring morgondagens första timme.

Jag fyller munnen med varm ånga, smaken av skratt kittlar mina tänder.

Jag fattar och jag fattar inte.

Fattar dina händer,

och fattar inte,

vad som händer.




Fri vers (Fri form) av Barkarve
Läst 303 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-02-09 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barkarve
Barkarve