Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(K)val

Jag väljer mitt liv och min vardag.
Var dag
har nog av sin egen plågsamma gråhet.
(Bortskämda människa, du som är så priviligerad!)
”Valfrihet”, vilket oxymoron! Det är ju det enda tvång utöver döden som är fullkomligt oundvikligt. Måste dö. Och måste välja.
Men vad?




Fri vers av Barkarve
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-13 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barkarve
Barkarve