Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duger

En samstämmig ensamstämmig kör

Med ett enda mål

Ett ändamål som helgar alla medel tillåtna

”Du duger när du ger, och du duger när du INTE ger”




Fri vers (Fri form) av Barkarve
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-31 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barkarve
Barkarve