Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensamheten

kärlekens tecken är så vackert och ljus 

till skillnad i från hat i mörkret och vacker

 

är kärleken när den bryter mörkret med 

sitt ljus och värmer upp en ensam frusen 

 

själ till glädje i från sorg och visar en ny 

värld med välmående och njutning i från 

 

lidande i mörkret och nya möjligheter 

träder fram som man inte såg förut för 

 

att man var blind och sluten 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-01 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten