Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
passerande känslor


min kärlek till min iren

du är min fånge och jag är din väktare ,för jag har låst

in dej i mitt hjärta på en livs tid ,utan förmildrande

 

omständigheter , för du stal min frihet för jag kan inte 

leva utan dej i mitt liv ,jag har sökt någon som dej i

 

hela mitt liv , och nu när jag har mött dej så har jag 

svårt att kontrolera mej och behärska mej ,jag vet 

 

inte hur jag ska kontrolera mina känslor för dej jag 

är så djuppt förälskad i dej , och liv rädd att förlora

 

dej när jag äntligen har hittat dej , därför blev jag

din väcktare och du min fånge , men du kan krossa

 

mej när du vill men du gör du inte för att du älskar 

mej  




Fri vers av den nakna poeten
Läst 88 gånger
Publicerad 2020-02-01 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten