Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I krig och kärlek

Vi skonar henne och tar henne med oss
då hon säkert har viktig information att ge till oss
Information som vi inte ska tvinga ur henne utan
istället frivilligt låta henne få berätta självmant

Hur då?

Jo, vi ska använda oss av Stockholms syndromet
på henne helt enkelt
Låta henne få bli till våran allra bästa vän trots
att hon är kidnappad
För varför ska man behöva ta till våld på en sådan
vacker intelligent kvinna om man inte behöver
Då lite kärlek kanske kan klara av biffen

Okej, vi kan ju alltid försöka
Men det kommer nog ta lite tid innan hon byter sida
Få henne att inse att det är vi som är de goda
människorna i det här eländiga kriget...

I krig och kärlek!

Ken Cassel
1/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-01 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel