Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En redigerad repris


Om du följer med mig nu

till midsommarafton tvåtusenåtta så ska jag visa dig
hur man gör för att få det riktigt kul
För jag ska nog få dig att skratta
Jag ska nog få dig att le
Så häng med mig nu så ska du få se vad jag har att ge
när jag känner mig lite full i fan
Då jag garanterat är en att räkna med

Du och jag går bredvid varandra
Du följer efter mig i mina spår
Jag följer efter dig i dina pår
Så fort vi möter på en ny människa frågar vi genast
lite artigt om hur hon mår
Hoppas att allt är bra
Det är ju midsommarafton idag
Så låt oss alla skåla och skratta åt varandra
Genast blir jag bemött med ett vackert leende
som gör mig glad
Och det till trots att jag inte känner personen ifråga
Men när hon ler mot mig smälter jag som choklad
Jo, jag känner mig som ett med naturen
Ett utav de vilda djuren
Vill så gärna dela med mig av alla de känslor som
jag har släppt ut utanför buren
Jag menar som jag har kastat över muren...

Om du följer med mig nu
Midsommarafton tvåtusenåtta!

Ken Cassel
20/6-08 -1/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-01 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel