Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett långsamt farväl ?


kärlek under förändring

jag älskar alla känslor som du har fyllt mej med enda sedan 

vårat första möte , men nu fins inget av det kvar är det bara

 

ett långsamnt farväl ? jag vet varken ut eller in längre för du 

värkar så okänslig och kall , det finns ingen magi eller värme 

 

kvar längre för du är inte den tjej jag mötte du har förendras 

till något annat , utan glimnten i dinna ögon , jag käner mej

 

så ledsen och ensam även fasst du sitter vid min sida 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-02 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten