Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

osäkerheten i kärleken finns något kvar där

jag vet inte varför jag igentligen stannar vid min partners sida 

förutom tacksamheten , för ingen kärlek finns kvar i henne för

 

mej , ingen som jag känner i alla fall , för ut av det som hon

ger mej är jag oberörd känslomässigt , och den kärlek jag ger

 

henne är obesvarad som att knacka på ett tomnt hjärta när

inget lever eller bor där , varför ska jag knacka på där jag

 

inte känner mej välkommen längre , då är det bättre att jag 

ger mitt hjärta till någon som uppskattar det och får det att 

 

slå igen 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-02 12:55



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ge dig själv chansen att få leva i ett liv i kärlek, du har en framtid också.
2020-02-05

  angela Täubert fd Jansson VIP
Bra sammanfattning av känslolivet. Man kan inte stanna av tacksamhet. Fortsätt som bästa vänner och sök ett annat hjärta att öppna dig för.
2020-02-02
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten