Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud nåde

Gud nåde den patient som inte är kompatibel

med sin vårdgivare

Och

Gud nåde den anställde som inte är kompatibel

med sin arbetsgivare

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-02 15:30



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Nuförtiden ska man inte bara vara kompetent, man ska vara både kompatibel och transparent.
2020-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP