Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underligt konstigt ...

 

Visst är det konstigt
att de som gillar mig
Orkar inte med livet
men de gillar mig

De säger inte att jag är negativ
som mina friska icke vänner säger
De säger jag är positiv
som ser lidande människor som våra artfränder

Men hur ska jag kunna bli som mina icke vänner
jag har ju en utländsk fru
Ska jag döma alla efter en
det vore att döma mig till otur

Så jag ser utan att generalisera
vi är alla människor
Och till dem som protesterar
säger jag prova deras trasiga skor

Visst finns det värstingar
men det gör det överallt
Därför fanns Stalin, Hitler och andra onda kungar
bekämpa ondskan, men sätt inte på dig dessa kungars hatt




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2020-02-03 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP