Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill bara ha det som alla andra vill ha

Kunna känna mig både lycklig och glad
Att kunna få känna sig frisk hela tiden
är också bra
Kärlek
Självklart så vill jag ha kärlek
Vem vill inte ha det
Så jag vill ha din kärlek och att det ska vara du och jag
som hänger oss åt varandra så ofta vi kan
Och vi bryr oss inte om vad andra tycker eller säger
om oss, för fy skam
Så jag vill bara ha det som alla andra vill ha
Mera glädje än sorg
Kunna skratta och vara glad mest varenda dag
på stadens stora torg
Att smälta ihop med dig går också bra
hahaha
Du och jag som spelar tennis mot gamle Björn Borg..

Ken Cassel
3/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-03 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel