Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på våren

Nu väntar jag på att de gröna knopparna ska växa ut
på träden utanför min balkong och skymma sikten
lite granna ifrån husen mitt emot
Så som det gör varje år
Ja, så att jag kan få sitta eller ligga här på min balkong
i min böjbara solstol och bara le mot solen
Ligga där och drömma mig bort helt cool
Men så älskar jag ju också den här årstiden med våren
då allting bara börjar att grönska utanför mitt fönster
då alla fina färger tar sig sin plats i olika mönster
Även fåglarna i våra träd kvittrar just då, fulla med skratt
Ja, någonting är på gång då i alla fall
Ja, så mycket vet jag
Så våren snälla du
Nu får du gärna gå till attack
För den här vintern har ju varit helt grå och kass...

I väntan på våren!

Ken Cassel
3/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-03 18:25



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jag längtar också...skönt att se att det blir lite ljusare för var dag som går...
2020-02-22

  Lynx63 VIP
=) Gillar KRAM
2020-02-06

    ej medlem längre
jag älskar dina dikter.

som en fjäril älskar solrosor!

alltid glad när det kommer
upp nån av dina på hemsidan

enda andra är the apache kid

you're a legend, man!
2020-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel