Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fia

Du är grym
Du är tuff
Du har turen med tärningen och får chansen
att alla dina motståndare ge en och annan liten knuff
så att de faller ner ifrån bordet
Du visar alla alltid vart skåpet ska stå då du inte är
någon bluff
Så medan motståndarna faller som käglor en efter en
när de förlorar kan man höra ifrån dem
en och annan liten uppgiven suck
Den där Fia är allt för ball och tuff för mig
Fan också
Förlorade mot en tjej vilket inte känns okej...

Fia!

Ken Cassel
3/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-03 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel