Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mynning [miniatyr]

 

Alla öppningar har en riktning

gränsen mellan volym och evighet

jag står 

i ett ljus som smakar silver

andas bruset av skymningen

lindar mina tankar 

runt lyktstolparna




Fri vers (Fri form) av Silverstripe
Läst 200 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-02-04 08:01



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Läser och gillar, speciellt de två sista raderna.

”lindar mina tankar

runt lyktstolparna”
2020-02-05

    Lena Söderkvist VIP
Stämningsfullt.
2020-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Silverstripe
Silverstripe