Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mörkret finns ljuset

 

Mörkret kommer till mig

när jag sluter ögonen

min kropp börjar succesivt stängas ned

hjärtats frekvens dämpas

andningen blir allt långsammare

men hjärnan arbetar vidare

med att sortera dagens upplevelser

min hjärna övergår

till hjärtats önskningar

jag faller in i drömmen

 

Jag drömmer om en klarblå himmel

och strålade sol

om kvittrande fåglar

i gröna vajande björkar

om salta vågor som slår mot klipporna

ja jag drömmer

...är lycklig

 

Där i mörkret lever och lyser mitt inre

utanför vandrar omvärlden vidare

och allt rör sig framåt

klockan den fortsätter att ticka

minut för minut

 

För även om mitt inre

fylls av vackra bilder där i drömmen

är verkligheten en annan

 

Så jag längtar alltid 

tills det att solen på nytt ska falla

ner under horisonten

 

Copyright © AndLou

 




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-04 08:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP