Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till min kärlek

när jag smeker ditt hår försiktigt så är det mjukt som vatten 

när jag kysser dinna fyliga läppar , så är lika goda och fräscha 

 

som persikor , när du ser in i minna ögon så fylls jag med glädje 

och rädsla , när du kramar och håller om mej så är jag trygast i

 

världen , när du ger mej din kärlek så drunknar jag i mej skälv 

i ett kaos utan dess like för jag tappar kontrollen över tid och

 

rum , jag är så djupt förälskad i dej så att jag vet inte vart

jag ska ta vägen , mitt forna jag är utplånat ut av din kärlek 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 98 gånger
Publicerad 2020-02-05 10:45



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Så vackert och djupt du beskriver kärleken......för jag tappar kontrollen av tid och rum!!
2020-02-05
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten