Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lusten att vara fri


önskans dröm

du finns i minna tankar när jag går och lägger mej på kvällen ,

du finns i minna drömmar där vi flyr i från den tragiska sitvaton 

 

som jag befinner mej i , och jag har planerat att vi ska rymma 

i nästa dröm till verkligheten för jag muckar då dom kommer

 

att släppa mej fri väck mej i drömmen så rymmer vi 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-05 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten