Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i mitt liv

i hela mitt liv har jag sökt utan framgång , att fylla det hål

som drar kallt inom mej i min ensamhet , jag har inte

 

mycket att komma med för jag är inget kap , jag har

hafft snygga tjejer men jag har aldrig förstått vad dom 

 

ser i mej , men jag är glad att dom inte ser det jag ser 

vad jag har sett i spegen , för då hadde jag left ensam 

 

i min livs tid , och jag skämntar inte dom måste ha varit 

desperata , eller så är det späningen för jag har ett dåligt 

 

ryckte om att slåss och att vara farlig på sätt kan det ju

vara att dom har känt någon form av späning men min 

 

osäkerhet har och så varit min förbanelse 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-05 11:00



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Kanske är det dina förtjänster som kvinnorna fastnar för? Fundera över det, för du har sådana.
2020-02-05
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten