Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag satt redan på stationen när tåget rullade in

då jag hade kameran min framme
Så då filmade jag allt som hände runtomkring mig
innan jag klev ombord på tåget mot mitt nya mål
Intog min kupé och plats
Jag tänkte
Nu kan jag äntligen ta lite rast efter morgonens stress
i all hast
Bara ta det lite lugnt helt enkelt

Med ett ryck började tåget att rulla ut ifrån stationen
samtidigt som en vacker förtjusande dam kliver in
i kupén
Hon presenterade sig själv som Ulla
Och jag med mina snuskiga fantasier
För det första som jag tänker på är ju att henne skulle jag
kunna knulla
Ibland är det för mig en gåta att vackra kvinnor kan ha
en sådan makt över oss män
För de vet hur de ska göra
Vilka knappar de ska trycka på för att göra oss lite kåta
Men jag undrar om inte kvinnorna själv tänker likadant
många gånger då de själva är lite våta

Jag vill ber er om ursäkt för att jag tänker högt
men jag hoppas att ni mig ska förlåta
För jag vill ju inte att ni ska bli arga eller sura på mig
Det sista som jag vill är ju att ni ska börja gråta

Konduktören kommer in och kollar våra biljetter
Så när Ulla sträcker sig fram putar brösten hennes ut
som två stora ballonger
Och när jag ser det känner jag hur det börjar att bli
lite trångt i byxan
Så jag önskar att jag hade struntat i att sätta på mig
mina nya kalsonger den här morgonen då de
skaver så
Så för att komma på andra tankar tittar jag genast ut
genom fönstret dum som jag känner mig
Det är det enda som jag kan komma på ….

Jag satt redan på stationen när tåget rullade in!

Ken Cassel
7/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-07 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel