Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt orörlig ligger hon där

helt naken på en bädd av rosor förutom en
tunn natt neglige att kyla sig med
Hon är både förtjusande och färggrann och klar
Som en bukett vackra blommor som även luktar gott
Men inte på den här uppspända målade duken
då jag inser att det är ett stilleben som jag tittar på
Som jag har fått på min lott
Ha i min ägo
Men visst är hon vacker den lilla prinsessan
Det går ju inte att komma ifrån...

Helt orörlig ligger hon där!

Ken Cassel
7/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-07 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel