Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trettio år senare

Hej, Ingela
Kommer du ihåg mig
Jag gick i din klass i sjuan åttan och nian
Du var min ungdomskärlek och vi var tillsammans
du och jag
Vi var på bio vi två då vi två kysstes samtidigt som jag
bjöd dig på en liten bit ljus choklad
Kommer ihåg det som om det vore igår
Vi skrattade och myste och hade det så bra innan vi
gled isär, tyvärr
Men kommer du ihåg mig nu då, kanske

Jamen visst
Det är ju du, Kenneth
Minnena börjar komma tillbaka
Vad kul
Hur är det med dig

Jo, tack de är bara bra
hihihi...

Trettio år senare!

Ken Cassel
7/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-07 01:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel