Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagsmat i tidningarna

Själmordsbombare
Våldtäkter
Rån
Misshandel
Mord
Olyckor
Katastrofer
Klimatförstöring
Tv program som på spåret
Idol
Bonde söker fru
Sport
Let´s dance, med så kallade svenska stjärnor
Big Brother o, s, v

Har tidningarna inget annat att skriva om än om
sådant här trams
För det är mycket sällan som man får läsa några
riktigt glada nyheter
Det är som om tidningarna medvetet försöker
hålla oss alla i skräck
För kanske de gör?!

Ken Cassel
7/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 107 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-07 01:56



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Håller verkligen med dig...önskar att det fanns lite fler trevliga nyheter...
2020-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel