Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför kan inte det här vara kärlek för

För har hon inte märkt hur jag flörtar med henne
Håller på och smörar titt som tätt
Men att få hennes uppmärksamhet tycks inte vara lätt
Men jag vägrar att ge upp hoppet om henne ännu
då det mesta som vi tar oss för känns helt rätt
Och på henne kan jag ju aldrig titta mig helt mätt
Tycker ju att hon är så vacker och fin
Att hon inte bara kan komma på att hon är min
Min och ingen annans
Eller har jag tagit mig vatten över huvud nu och måste
torka bort svetten ifrån pannan
Hoppats alldeles för mycket på att det ska bli hon och jag
Så varför kan inte det här vara kärlek för
Varför kan hon inte bara göra min dag...

Ken Cassel
7/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-07 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel