Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan vänta på dig

Så gå och käka du för jag har inte så bråttom
någonstans
Ska ingenstans
Så ifrån det här höga berget har jag både utsikt
och kan lägga mig en patiens
Få tiden att gå lite i väntan på dig
För när du kommer tillbaka hit vill jag på dig
få en liten chans i hopp om att ljuv musik ska uppstå
Och vi två får oss en liten romans
Eller så springer du ifrån mig helt plötsligt då du
från mig vill hålla en viss distans då du tycker
att jag går alldeles för fort fram...

Jag kan vänta på dig!

Ken Cassel
7/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-07 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel