Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig få ta dig med på en liten resa

Ett litet äventyr
En liten semester där vi kan slappna av
och vara oss själva för en liten stund
Göra lite som vi vill
Om vi känner för det så kan vi ju alltid ligga där
på playan och ta oss en liten lur liggandes alldeles
stilla latandes medan vi lapar lite sol
Får lite färg på våra bara ben som annars gömmer
sig i ett par långbyxor eller i en jätte lång klänning
eller i en långt snävad kjol
Har du inte hört det senaste skvallret på stan
Numera är det inne att vara lite cool
På riktigt alltså
Så låt mig få ta med dig på en liten resa
En liten semester där vi kan höra de vilda och vackra
fåglarna kvittra sig hesa med sina underbara
små ljuva stämmor
Där vi på en öde ö kan låtsas att jag är Adam
och att du är min Eva
Vi två är de enda människorna på jorden som lever
sida vid sida med alla de vilda djuren
Så följ med mig på en liten resa
En liten semester
Ett litet äventyr
Det enda som du behöver göra är att ta lite ledigt
ifrån jobbet ditt för en liten stund då du släpper dig
själv utifrån din bur
Eller så drar vi till babylon och river ner en och
annan liten mur
Nå, vad säger du?

Låt mig få ta dig med på en liten resa!

Ken Cassel
7/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-07 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel