Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som ständigt ger upp

lär aldrig kunna vinna någonting
För det gäller att visa lite djävlar anamma
Lite toga, lite glöd för att kunna ta sig någonstans
Gör man inte det så lär man inte ha en chans i dagens
hårda och brutala konkurrens vad det än gäller
För många gånger måste man slå sig fram för att lyckas
ro sin båt in till land
I alla fall om man vill vinna
Vilket man vill
Så fram med kämpar glöden
För den som som ständigt ger upp lär till slut helt försvinna..

Ken Cassel
8/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 89 gånger
Publicerad 2020-02-08 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel