Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill vara en god människa

som inte gör en fluga förnär
Vill kunna känna kärlek och värme vart man än är
Inte låta sig tryckas ned av några som helst besvär
Hålla sig själv och alla andra lika kär
Så de enda gånger man tittar ner på en annan människa
är för att hjälpa den upp trots att det kanske
kan bli lite tufft
Otacksamhet är värdens lön
Men vem har sagt att livet är enkelt
Inte jag i alla fall
För trots det vill jag vara en god människa då jag mår
bäst av att vara det...

Ken Cassel
8/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 100 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-08 12:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det mår man bäst av...bra...
2020-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel