Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En redigerad repris ifrån förra året 2019


Blue Hustler

där flickorna är halvnakna och fina slickar de på
varandras Stina
Varandras vagina
Och de ser verkligen lyckliga ut där de ligger tillsammans
och myser
Det är så att man själv håller på och ryser
Får håret på armarna att resa på sig
För där är Carina och Nina och Lina för att väcka
lusten hos varenda man framför sina Tv-apparater
Där både män och kvinnor bara skulle vilja hoppa in
i sina Tv-apparater för att få vara med lite granna
Hålla på och grisa och svina lite
Men det går ju tyvärr inte
Så vilken pina
Flickorna får väl då lov att ha all sin lesbiska sex ifred
Men man vet aldrig
För kanske de spelade in det där programmet på en
hemlig ort i Kina, då det annars är förbjudet där
Men vad vet jag?

Blue Hustler!

Ken Cassel
8/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-08 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel