Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitter som fastklistrad framför datorn

och trycker ner tangenterna lite försiktigt bokstav
för bokstav ända tills det blir långa rader med
meningar och ord
Så jag antar att det nu åter är dags för mig att jag
ventilerar alla mina tankar till alla er som vill
läsa vad jag har att komma med
För jag delar så gärna med mig av det som jag har
skrivit ner till er alla som bor på våran jord
Som bor på våran planet
För om du vill, du som läser det detta, så dukar jag
gärna upp orden lite snyggt och prydligt serverat
på ditt bord
Serverat för två
Nu kan du börja att läsa om mina tankar om du vill
För du är så välkommen så
Det här var allt jag hade att komma med just nu
Så till nästa gång vi möts
Hej då!

Sitter som fastklistrad framför datorn!

Ken Cassel
8/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-08 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel