Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Veta om alla sina egna begränsningar

Om man inte själv vill råka illa ut måste man veta
om alla sina egna begränsningar så att man
inte tar sig vatten över sitt huvud
Tar på sig mer än man klarar av
Klart att jag kan hoppa ifrån Västerbrons högsta läge
Jag är Tarzan
Han hoppar och när han landar på vattnet slår han
ihjäl sig
Och det där var väl inte så speciellt smart heller
för vilken jäkla idiot...

Veta om alla sina egna begränsningar!

Ken Cassel
8/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-08 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel