Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Danne slängde precis ut sin Tv igenom fönstret

med ett brak
Så när den träffade marken gick den i kras
Jo, den gick visst i tusen bitar då det bara blev
skrot kvar av den
Men själv så skrattar Danne lite bara åt det hela
för han mår bara bra
Konstigt nog
För han har faktiskt aldrig känt sig så mycket friare
Han slängde precis ut sin Tv igenom fönstret
för att det ändå bara går en massor av
skitprogram och reklam på den
Så Danne kände sig både lurad och besviken
på alla de Tv-bolagen
Han har tröttnat helt enkelt
De kan dra något gammalt över sig, tänker han...

Ken Cassel
10/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-10 07:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel