Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ni kanske redan vet

så expanderar universum hela tiden
Den blir större och större med allt fler planeter
i omlopp
Men nu är den stora frågan
Expanderar i vad
Vad är det som finns där längst, längst bort vid
universums utkanter
Är det kanske bara ett stort svart hål där
Typ tomma intet
Men i sådana fall hur
Eller är våran planet i universum kanske bara
en fluga på en Tiger
Man kan ju börja undra...

Som ni kanske redan vet?!

Ken Cassel
10/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-10 07:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel