Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek efter min väg som jag har vandrat på

jag har vandrat i eländet i mörker men jag har lyckas en då att möta 

kärleken , och blev älskad av jätte fina tjejer facktist , även fasst jag 

 

inte har hafft så mycket att ge även dåligt ekonomiskt , mej jag har

hafft stor tur ,för dom har fallit för mitt hjärta och humor för jag är

 

ingen skönhet det vet jag , jag brukar jämnt fråga vad vill ni mej?

jag har inget jobb eller pengar eller hus lägenhet körkort eller bil 

 

och du som är så vacker och kan få vem du vill , och så välger

du mej ? för att du får mej att skratta och må bra få jag till svar 

 

. då brukar jag tänka att det kanske finns en gud endå för han

ger mej inte vad jag vill ha utan han ger vad jag behöver , så

 

han tog en ängel och klippte bort vingarna och satt ner på

jorden till mej för att göra min värld till en vackrare platts 

 

och fylla mej med värme och kärlek det måsste vara så eller 

det är det jag välger att tro  




Fri vers av den nakna poeten
Läst 95 gånger
Publicerad 2020-02-10 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten