Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

beroende ut av kärleken

kärleken är så ung och vacker och omättlig ju mer man får

ju mer vill man ha , för den är som ballsam för själen och

 

skapar ett beroende , för när man får smak för den för

första stund och förlorar den , så kan man söka efter

 

den i resten av sitt efter den 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-11 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten