Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När festen spårar ur

går man och gömmer sig till slut för man orkar inte
höra så mycket mera
För folk babblar på hela tiden så att ens öron håller
på och ramlar av
Snälla ni!
Kan ni inte bara andas lite emellanåt
Mellan alla meningarna
För så som ni babblar på i munnen på varandra
blir det alldeles för mycket information
att ta till sig på en gång
Vilket får ens huvud att börja snurra till slut
Risk för huvudvärk
Ingen vacker sång
Ledsen men jag måste tyvärr gå ut en liten sväng
för att få lite frisk luft
För att behöva lyssna på allt det här skitsnacket
som ni håller på med just nu är jävligt tufft
För har ni inget vettigare att komma med
Nä, jag orkar inte höra så mycket mera
Så nu går jag och gömmer mig för en liten stund
i lite lugn och ro
Så var så snälla och lämna mig lite ifred...

När festen spårar ur!





Fri vers av Ken Cassel
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-11 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel