Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi står där och tittar efter varandra

Men tyvärr så tycks vi inte kunna se varann
då vi båda samtidigt med all säkerhet tänker på ett
varsitt håll
Vart är hon nu någonstans
Vart är han nu någonstans
Typiskt!
För det är ju då som jag kommer på, att det är ju inte
här som vi två ska mötas
Vi ska ju mötas där borta
Där borta på den nya mötesplatsen som vi nu har
bestämt
Attans osis, också!
Förbannat
För jag kan knappt tro att det är sant, över att jag bara
kan vara så glömsk

Sen som jag nu var började jag att springa emot den
nya mötesplatsen utan att se mig för
För helt plötsligt som från ingenstans snubblade jag
rätt ner i hennes famn
Hej!
Men där är du ju, min underbara älskling
Förlåt att jag är lite sen
Men jag hade förträngt att vi skulle mötas på det
nya stället
För när jag kommer på det är det ju jag som bara lägger
mina ben på ryggen och ilar iväg
Och här står vi nu, sötnos där
Den kvinna som jag älskar och håller så kär
vart jag än är...

Vi står där och tittar efter varandra!

Ken Cassel
11/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-11 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel