Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så mycket jag skulle behöva ta tag i

här hemma och utomhus men ids inte då jag nästan
hela tiden börjar dona med någonting annat istället
som jag tycker är mycket roligare för stunden att göra
Då man lätt priorterar det som känns lite roligare och
lättare att göra då tiden går så himla fort
då dygnet bara har tjugofyra timmar
Lika för alla
Och då man helst borde sova åtta timmar utav dem
Men hur ofta får man göra det i ett sträck
utan att bli väckt?
Som nu till exempel då jag egentligen borde slänga mig
i duschen men tycker att det är roligare att få
skriva ner det här först
Och nu är jag visst klar
Och det i tid för det ringer på dörren...

Ken Cassel
11/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-11 11:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ibland önskar man att dygnet hade lite fler timmar, så man kunde hinna lite mer...så känner jag i alla fall...
2020-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel