Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

otrohet

när jag möter någon efter en lång ensamhet utorkad på kärlek

med enorm hunger och törst , söker jag efter beröring och värme

 

men det är inte så lätt att hitta då jag är fylld räddsla att bli

sårad igen , jag vill så järna och behöver , för jag blir avundsjuk 

 

när jag ser andra lyckliga gå hand i hand pussar eller kysser

varandra , då blir jag så glad samtidigt som det gör ont inom

 

mej och jag blir ledsen när jag tänker på vad jag hadde och

förlorade, för hon som jag älskade sålde allt vi hadde och gått

 

igenom för tjugo tretti minuter i sängen med någon annan 

var det verkligen värt det betyde jag inte mer för dej ? min 

 

mun säger försvin här i från men mitt hjärta säger snälla

stanna kvar det blir kaose inom mej det är svårt att älska

 

någon som har sårat en men man vill inte släppa taget 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-12 11:27



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
En bra sammanfattning av att bli sårad av den man älskar.
2020-02-13

  Öknens Ros VIP
Att bli sviken av någon man trott på gör ont i hjärtat.
2020-02-12
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten