Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färghållaren

Jävla skit också
Och jag som försökte att hålla färgen för er
Att ni ingenting skulle märka
Men icke sa Nicke
För nu när mina ögon till speglar har avslöjat mig
då ni har sett rätt ner i min själ har ni nog märkt
att det är någonting som är ruskigt fel
Rödögd som jag nu är
För själv vet jag inte riktigt vad det är
Men jag misstänker att det kan vara för alla mina
sorger och all min misär som jag lever här
Att jag är både hemlös och en alkoholist
Så jävla skit alltså
För det var ju precis det här som jag inte ville
att någon av er skulle få se
Se mig som något nergånget och trist
För mitt mående vill jag helst få behålla för mig själv
då det annars är hemligt...

Färghållaren!

Ken Cassel
12/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-12 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel