Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behöver inte vara kär för att sakna någon, eller vilja att någon skall se just dig, hela dig.


Få mig

Är nog inte kär
Men saknar att höra av dig
Finns få som du

Inte många jag river ner mina murar för

Jag klär av mig naken
Bit för bit
Plagg för plagg
Allt bra
Allt det dåliga
Du kan få mig
Om du bara låter mig
Visa dig
Hela mig




Fri vers (Fri form) av ECarlsson
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-12 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ECarlsson
ECarlsson